Selecteer een pagina

Coördinator | Regelkoningin | Duizendpoot | Doorzetter | Behulpzaam | Betrouwbaar | Oplossingsgericht | Moeder | Vrouw | Muziek

Ik ben Brenda Vernee en ik vind het heerlijk om ondernemers en organisaties te helpen. Met mijn jarenlange achtergrond als Office Manager/Coördinator/Assistent kan ik met zekerheid zeggen dat dit vak op mijn lijf geschreven is. Het bijdragen aan de groei van een bedrijf, een evenement of project is waar ik gelukkig van word. Al meer dan 14 jaar heb ik ervaring als office manager waarvan de laatste jaren bij MOJO Concerts. Hier heb ik gewerkt voor de grootste en mooiste evenementen van Nederland waaronder Lowlands, North Sea Jazz, Down the Rabbit Hole en Pinkpop.

Ik zie het ondersteunen niet alleen als iemand ontzorgen, maar ik zie het ook als het verbeteren en ontwikkelen van een organisatie. Met een duidelijke communicatie en een oplossingsgerichte bijdrage help ik ondernemers. Ik zorg dat de basis van je bedrijf goed is. Want als de fundering niet goed is, kan je niet verder bouwen.

Ik begrijp heel goed dat het delegeren van zaken die je altijd zelf regelt voor je eigen bedrijf moeilijk kan zijn, want doet iemand anders het wel zoals jij het wil? Of doet een ander het wel goed? Op mij kan je bouwen, ik doe wat ik zeg en ik lever altijd kwaliteit. Jij kan met een gerust hart werk aan mij overlaten en daardoor zelf weer meer tijd creëren om te focussen op je business. Jouw bijzaak is mijn hoofdzaak.

Over mij - Vernee Support - Brenda Vernee - Virtual Assistant - Event Support

Naast een harde werker ben ik ook vrouw van Paul en moeder van twee prachtige dochters: Tess en Yara. Wij wonen sinds kort in het pittoreske Den Hoorn (Z-H), wat best een stap is voor een stadsmens als ik. Geboren en getogen in Den Haag en daarna verliefd geworden op de stad Delft. Gelukkig zijn beide steden nog op een steenworp afstand. Het meest geniet ik bij concerten en festivals en ben ik graag in het gezelschap van vrienden en familie. Ik ben een boekenverslaafde, dus goede tips zijn altijd welkom!

"Ik heb jaren heel prettig samen gewerkt met Brenda. Je weet wat je aan haar hebt en je kan van haar op aan. Ze heeft uitstekende organisatorische vaardigheden en werkt heel gestructureerd. Dat moet ook wel, als je manusje -van-alles bent. Brenda heeft het begrip Office Manager in de breedste zin van het woord betekenis gegeven. Contact met Brenda was altijd heel prettig, snel en duidelijk. Ze is absoluut een aanwinst voor de organisatie van ieder project en event."

Esther Delahaije – Marketing Executive @ American Express

"In mijn rol als partner van het NN North Sea Jazz festival heb ik voor diverse edities van het festival prettig met Brenda samengewerkt. Zowel de projectplanning als de coördinatie en uitvoering van allerlei communicatie- en hospitality-activiteiten voor, tijdens en na het festival zijn bij haar in goede handen."

Lidia Moret – Brand Strategist NN Group

"Brenda is een op- en top regelaar en ontzorger. Binnen ons team zorgde zij ervoor dat alles op rolletjes liep. Op de hoogte van alles wist zij altijd te ondersteunen en te priotiseren, waardoor wij als collega’s ons werk fijner en zorgelozer konden verrichten. Efficiëntie en persoonlijk contact stonden daar altijd bij centraal. Iets wat ik als heel fijn heb ervaren! Met Brenda als collega kun je rekenen op een goede coördinator en een sterke aanwinst voor je bedrijf!"

Jennifer de Jong – Accountmanager MOJO Concerts

Werkervaring

Producent Locaties - Delft Fringe Festival

Bij het Delft Fringe Festival ben ik verantwoordelijk voor de ruim 25 locaties, fungeer ik als contactpersoon en coördineer ik de productionele werkzaamheden.

September 2020 – heden

Projectleider - AMP Amsterdam

Coördinatie van verhuizing kantoor en opzetten nieuwe studio’s

September 2021 – December 2021

Virtual Assistant - Pretty Plastic

Als Virtual Assistant ondersteun in Pretty Plastic o.a. op het gebied van sales, marketing, klantcontacten, offertes, financiën en agendabeheer.

December 2020 – heden

Productie Assistent - MOJO Concerts

De backstage productie ondersteuning voor Lowlands & Down The Rabbit Hole (gecancelled)

Juni 2021 – Augustus 2021

Virtual Assistant - ZAP Concepts

Als Virtual Assistant ondersteun in ZAP Concepts bij al hun projecten/evenementen en verricht ik PA – taken voor de oprichter.

September 2020 – heden

Productie Assistent - ArtFX Events

Ondersteuning bij de productie van grote evenementen zoals Mysteryland, Dekmantel en Zomerkabinet

Juni 2021 – Augustus 2021

Productie- en Virtual Assistant - A Lot

Ondersteuning op verschillende onderdelen zoals, productieoverzichten, emailbeheer, financien, draaiboeken, offertes, etc.

Mei 2021 – heden

Eventmanager - Delft Verbindt

Het van A tot Z organiseren van 2 evenementen per jaar voor ruim 300 Delftse ondernemers

Februari 2021 – heden

Virtual Assistant - Spiegelhart

Ik ondersteun Spiegelhart bij het inplannen van hun trainingen, plan hun content, maak de nieuwsbrieven en verzorg overige administratie taken.

September 2020 – heden

Virtual Assistant - Weprocess

Voor Weprocess hield ik o.a. social media bij, maakte en beheerde ik de contentkalender en verrichtte overige administratie taken.

September 2020 – Februari 2021

Vernee Support - Brenda Vernee - Virtual Assistant - Event Support

Virtual Assistant - De Investeringsmaatschappij

Als Virtual Assistant ondersteun ik de Investeringsmaatschappij met planning, agendabeheer en algemene ondersteuning.

December 2020 – September 2021

Sr. Office Manager - MOJO Concerts

Bij MOJO ondersteunde ik de afdeling Sponsoring, had ik een coördinerende rol voor projecten en evenementen en deed ik de logistieke afhandeling voor festivals.

Augustus 2012 – September 2020

Vrijwilligerscoördinatie -Knapsack Festival

Coördinatie van vrijwilligers tijdens het festival in Delft op 25 en 26 september 2021

September 2021

Office Manager - Ardis

Bij Ardis deed ik de planning en coördinatie van alle trainingen, leergangen en opleidingstrajecenten. Daarnaast de management- en facilitaire ondersteuning.

Juni 2006 – Juni 2012

Vernee Support - Brenda Vernee - Virtual Assistant - Event Support

Productieleider - Better Earth Guerrilla

Produceren van 5 straattheater acts.

September 2021

Vernee Support - Brenda Vernee - Virtual Assistant - Event Support

Contact

Interesse om met mij samen te werken? Of wil je me wat vragen stellen?

Bel, mail of app mij gerust. Je kan ook je vraag stellen via onderstaand antwoordformulier of daar laten weten wanneer het je schikt dat ik contact met jou opneem.

Vernee Support
Brenda Vernee

brenda@verneesupport.nl

0612410557

 

Neem contact met me op:

11 + 6 =

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial