Selecteer een pagina

Waar kan ik jou bij helpen?

Kom je tijd te kort en kan je wel wat hulp gebruiken? Wil je meer tijd vrijmaken om je te kunnen richten op wat jij belangrijk vindt? Of wil je je bedrijf slimmer inrichten, waardoor je het naar een hoger niveau tilt? Ik kan je hiermee op verschillende vlakken helpen en je werk uit handen nemen. Je kan met een gerust hart taken aan mij overlaten. Ik lever werk altijd op tijd af en je kan altijd kwaliteit van mij verwachten. Als Virtual Assistant kan ik je helpen met Event, Project, Office & Personal Support.

N

Event Support

N

Project Support

N

Office Support

N

Personal Support

Event Support

Niets is zo leuk als een evenement organiseren of onderdeel zijn van een groot evenement. Tenminste, dat vind ik. Of het nou een training is voor 20 deelnemers, een seminar voor 100 personen of een groot festival voor 20.000 bezoekers; ik draai mijn hand er niet voor om.

Wil jij graag een klein of groot evenement voor jou klanten organiseren? Met mijn jarenlange event ervaring bij o.a. MOJO Concerts kan ik jou hierbij helpen. Neem ik al je werk uit handen of huur je me in om een gedeelte van het evenement onder mijn hoede te nemen? Ik zorg ervoor dat jouw evenement van A tot Z tot in de puntjes geregeld wordt. Daarbij houd ik alle balletjes in de lucht en schakel ik tussen alle leveranciers, cateraars, deelnemers, bezoekers, locatie en organisator.

Ook heb ik jarenlang ervaring met grote festival- en concertproducties bij o.a. MOJO Concerts en kan ik ingezet worden voor de backstage logistiek.

Event support werkzaamheden o.a.:

 • Backstage productie grootschalige evenementen
 • Event organiseren van A tot Z
 • Contacten met leveranciers, locatie en genodigden
 • Planningen en draaiboeken maken
 • Fungeren als contactpersoon en host
 • Materialen regelen
 • Meedenken over inhoud event 
Brenda Vernee - Vernee Support - Virtual Assistant - Event Support - Project Support - Evenementen - VA - Coördinator

Office Support

Je zaken op kantoor goed geregeld hebben? Dat kan je aan mij overlaten. Met al meer dan 14 jaar ervaring als Office Manager zorg ik ervoor dat de processen die je gebruikt goed ingericht zijn, je administratie op rolletjes loopt, je social media en je website up to date zijn en dat je klanten zich als koning voelen bij jouw bedrijf. Jij hoeft je geen zorgen te maken over jouw bijzaken, want jouw bijzaak is mijn hoofdzaak.

Ik kan ervoor zorgen dat je klanten snel een mooi opgemaakte offerte ontvangen, dat zij snel een reactie krijgen op hun vragen en ze tijdig alle nodige informatie ontvangen. 

Ik hou ervan om processen op kantoor optimaal in te richten, zodat alles zo efficient mogelijk werkt. Daarvoor werk ik graag met de nieuwste en handigste tools om het werk zo goed mogelijk in te richten. 

Office Support werkzaamheden o.a.:

 • Administratie/organisatie inrichten
 • Processen verbeteren
 • E-mail management
 • Offertes, contracten en facturen maken
 • Klantcontacten onderhouden
 • Social media berichten plaatsen en bijhouden
 • Nieuwsbrieven opzetten en versturen
 • Mailinglijsten opzetten en bijhouden
 • Website up to date houden
 • Research

Project Support

Heb jij een tijdelijk project waarbij je wel wat ondersteuning kan gebruiken? Ik ben in het bezit van een IPMA PMO-certificaat en opgeleid om zowel grootschalige als kleinschalige projecten te ondersteunen en coördineren. Ik zorg ervoor dat een project gestructureerd en beheersbaar blijft, dat alle stakeholders geïnformeerd zijn en dat er een realistische planning is die gehaald wordt.  

De inrichting, uitvoering, bewaking, documentatie en rapportering van projecten kan je aan mij overlaten. 

Project support werkzaamheden o.a.:

 • Projecten opzetten
 • Projecten coördineren
 • Project support
 • Project administratie

 

Vernee Support - Brenda Vernee - Virtual Assistant - Event Support
Vernee Support - Brenda Vernee - Virtual Assistant - Event Support

Personal Support

Zie je af en toe door de bomen het bos niet meer? Kan je wel wat hulp gebruiken om je persoonlijke planning en organisatie op orde te krijgen? Ben je teveel tijd kwijt aan je agendabeheer en je mailbox bijhouden? Laat dit vooral aan mij over. Ik zorg ervoor dat de afspraken in je agenda goed gepland worden, waardoor je ook tijd overhoudt om de dingen te doen die je echt wil doen. 

Goed voorbereid naar meetings en op reis gaan regel ik voor je en slechte planningen zijn verleden tijd. 

Personal Support werkzaamheden o.a.:

 • Agendabeheer
 • E-mail management
 • Planningen maken en bewaken van deadlines
 • Meetings voorbereiden
 • Reizen boeken en voorbereiden
 • Taken prioriteren 

Werkwijze

Wanneer je interesse hebt om met mij te gaan samenwerken of wanneer je eens de mogelijkheden met mij wil bespreken, neem dan gerust contact met mij op.

Ik stem graag persoonlijk met je af wat ik voor jou kan betekenen. Ik nodig je daarom uit om me te bellen of  laat me via een berichtje weten wat voor jou een goed moment is waarop ik je kan terugbellen.

Ik wil je graag leren kennen, dit kan virtueel of gewoon in real life. Hiervoor zal ik je heel veel vragen stellen om duidelijk in beeld te krijgen waar jouw behoefte ligt en om inzicht te krijgen hoe ik je kan helpen. Ook kan jij mij natuurlijk al je vragen stellen.

Wanneer dit duidelijk is maken we afspraken over de werkwijze die bij ons beiden past en de voorwaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal uur dat je mij wilt inzetten per week, hoe we samen communiceren en hoe vaak we contact hebben.

Tijdens onze samenwerking communiceer ik helder en zorg ik ervoor dat jij de kwaliteit krijgt die je van mij kan verwachten. Ik werk op afstand, maar een keer op kantoor komen is ook geen probleem. Uiteraard ben ik altijd netjes op tijd en zorg ik dat het werk goed en snel gedaan wordt.

Contact

Interesse om met mij samen te werken? Of wil je me wat vragen stellen?

Bel, mail of app mij gerust. Je kan ook je vraag stellen via onderstaand antwoordformulier of daar laten weten wanneer het je schikt dat ik contact met jou opneem.

Vernee Support
Brenda Vernee

brenda@verneesupport.nl

0612410557

 

Neem contact met me op:

9 + 1 =

"Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Brenda is een kanjer. De afgelopen jaren was zij de rots in de branding bij vele deelprojecten binnen het NN North Sea Jazz Festival. Harde werker, ijzersterke organisator, oplossingsgericht, creatief, daadkrachtig en ook nog eens heel gezellig. One of a kind, highly recommended!"

Jan Willem Luyken – Festival Directeur NN North Sea Jazz Festival

"Brenda heeft namens MOJO ontzettend veel voor de Rabobank activaties op Lowlands geregeld. Brenda is altijd de rust zelve en behoudt het overzicht. Ook onder druk en op het laatste moment kan er door Brenda van alles geregeld worden. Ik kan Brenda van harte aanbevelen, ze heeft een bak aan ervaring en is zeer professioneel."

Tom van Kuyk – manager brand experience & partnerships Rabobank

"Ik werk al een groot aantal jaren samen met Brenda en waardeer haar enorm om haar secure en pro-actieve rol. Ik kan er altijd op vertrouwen dat de zaken op orde zijn én dankzij haar oprechte interesse in de partners weet ze vaak ook nog precies die punten te optimaliseren die bijdragen aan een succesvolle uitvoer van de activaties. Wat ik het allermeeste waardeer is haar bijzondere gave om echt goed te luisteren waardoor ze altijd feilloos aanvoelt wat collega's of klanten nodig hebben."

Kiki Enthoven – Accountmanager MOJO Concerts

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial